Expres menu
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo. Nemusíte...
147
Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí. Tyto těstoviny je možné využít jako přílohu k libovolnému hlavnímu jídlu...
145
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek,...
144
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa.
NÁŠ TIP!...
140
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče...
139
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.Na přípravu 150 g bylo použito 230...
138
Sytá polévka s čočkou, cibulí a česnekem.
112
Vydatná smetanová sladkokyselá polévka s koprem, vejci, bramborem a liškami.
103
Univerzální jídlo, kterým můžete pohostit každou návštěvu. Vepřové maso dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve,...
93
Sladká kaše z rýže a rozinek s kokosovým mlékem.
91
Pohanková kaše nejen výborně chutná, ale je i zdravá. O vlastnostech pohanky se můžete dočíst na našem blogu.
90
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli.
88
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
81
Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
80
Do měkka uvařené brambory bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylejte....
76
Chutná polévka z kysaného zelí s klobásou, zjemněná smetanou.
68
Směs sójových bobů s rajčaty, hráškem, cibulkou a kořenovou zeleninou.
63
Kousky restovaných žampionů v jemné paprikové smetanové omáčce.
62
Dušené kousky vepřového masa s fazolemi a zeleninovým lečem. Připraveno podle zásad SCD.
51
Kousky vepřové plece s kostkami mrkve dušené na másle.
49
Kousky vepřového masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná bezlepkovou moukou,...
47
Kousky krůtího masa dušené do měkka s baby karotkou. Dochuceno kari.
43
Směs šťavnatého kuřecího masa s rajčaty, fazolemi, kukuřicí a chilli kořením.
38
Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostřejší omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferony.
32
Šťavnaté kousky kuřecího masa v omáčce se směsí zeleniny, kukuřice a fazolí.
26
Segedínský guláš je připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť....
24
Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu.
142
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar...
141
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová...
123
Směs vepřového masa s cibulí, sterilovanými okurkami, kapií a feferonkami.
92
Sladká kaše z jáhel se švestkami a kokosovým mlékem.
89
Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za studena. Je...
84
Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za...
82
Brambory se zeleninou můžete využít na několik způsobů. Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu,...
77
Vepřová pečeně se smetanou, na kořenové zelenině. Omáčka je dochucená divokým kořením a hořčicí.
46
Kousky vepřové kýty dušené na cibulce ve smetanové pikantní omáčce.
45
Nakrájené kousky jeleního masa v omáčce s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí.
34
Šťavnaté kousky krůtího masa s bílým zelím dušeným na cibulce. Bez lepku, přidaného cukru, mléka a škrobu.
21
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
151
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
133
Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou.
121
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
105
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
83
Dušená rýže se směsí zeleniny. Vhodné pro rychlou přípravu rizota nebo zeleninového salátu, ale také jako teplá příloha.
75
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné pro rychlou přípravu přílohy k hlavnímu jídlu.
74
Hustá svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor je dochucená česnekem a majoránkou.
70
Hustá polévka s vepřovými a hovězími dršťkami. Dochuceno česnekem, kmínem a majoránkou.
69
Zahuštěná polévka z brambor a zeleniny, ochucená česnekem a majoránkou.
66
Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony,...
35
Mleté vepřové maso v omáčce s rajčaty, paprikami a cibulí, dochucené rajským protlakem a bylinkami.
23
Stránka 2 z 2 -
100 položek celkem