Butter chicken s basmati rýží EXPRES MENU (1 porce)

Kód: 165
Neohodnoceno
Značka: Expres menu
187 Kč 167 Kč bez DPH
do 3 dnů
Můžeme doručit do:
22.4.2024
Možnosti doručení

Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, vychucená originálním kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem. Přílohou je prémiová rýže basmati.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, vychucená originálním kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem. Přílohou je prémiová rýže basmati.

Komplet Menu

Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.

Hmotnost: 500g

Porce: 1

SLOŽENÍ

rýže basmati (40 %), kuřecí prsa (24 %), rajčata krájená [rajčata (60 %), rajčatová šťáva, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová], smetanamáslo (4,3 %), cibule, řepkový olej, koření garam masala (koriandr, kmín, jamajský pepř, muškátový oříšek, pepř, kardamom, hřebíček, fenykl a bobkový list), limetková šťáva, česnek, sůl kamenná, koriandr, zázvor mletý, kurkuma, skořice mletá, římský kmín.

 

Způsob přípravy: 

1) Vložte krabičku do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 2 minuty (700 W) nebo dokud nebude jídlo teplé. Obal výrobku se může teplem deformovat. 

2) Jídlo přendejte ze sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě cca 2 minuty.

3) Vyjměte sáčky z papírového obalu a oba uzavřené sáčky vložte do hrnce (či rychlovarné konvice) s vařící vodou na cca 10 minut.

Sáček s přílohou před podáváním promačkejte.

Skladování: Skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost do: viz obal.

Doba spotřeby: 2 roky

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota kJ: 914,4
Energetická hodnota kcal: 217,7
Tuky: 12,8 g
Nasycené mastné kyseliny: 6,2 g
Sacharidy: 17,7 g
z toho cukry: 1,6 g
Bílkoviny: 7,7 g
Vláknina: 1,4 g
Sůl: 0,8 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Jídlo a sportovní výživa
Výrobce: Expres menu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: