Pánské lyžařské kalhoty HUSKY Gilep oranžové

Kód: HU-BHP-0078-M HU-BHP-0078-L HU-BHP-0078-XL HU-BHP-0078-XXL Zvolte variantu
Sleva
Neohodnoceno
Značka: Husky
3 699 Kč –40 %
Pánské lyžařské kalhoty HUSKY Gilep oranžové
3 699 Kč –40 % 2 199 Kč 1 817 Kč bez DPH
do 2 dnů do 2 dnů do 2 dnů do 2 dnů Zvolte variantu
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
4.4.2024 4.4.2024 4.4.2024 4.4.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení

Vodní sloupec 20.000 mm/m2, prodyšnost 20.000 g/m2/24h. Pánské lyžařské kalhoty se zvýšeným zadním dílem, ochranný spodní lem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pánské středně zateplené lyžařské kalhoty Mountain skiing 20/20, které ocení milovníci zimních sportů. Velmi příjemný je mírně zvýšený zadní díl kalhot. Ochranný spodní lem nohavic zabrání protržení při najetí lyží. Membrána Husky Tech Stretch 20 000 vás ochrání proti větru a vodě i v náročných podmínkách.

Hlavní přednosti:

  • středně zateplené
  • kompletně podlepené švy
  • voděodolný zip na vnější kapse
  • kryté zipy ventilace
  • odnímatelné šle s regulací délky
  • odvětrání v nohavicích na zip
  • zvýšený pas na zadním díle
  • sněhové tunely nohavic s protiskluzovou gumou
  • šířka pasu regulovatelná stahováním
  • KAPSY: vnější boční se zipem | vnější na stehně se zipem

Pro náročné lyžaře i začátečníky.

Husky Tech Stretch 20 000, DWR, 4-Way Stretch
Svrchní materiál: 92% polyester, 8% elastan
Membrána: 100% polyuretan
Podšívka: 100% polyester
Plnění: 100% polyester
Voděodolnost: 20 000 H2O
Prodyšnost: 20 000 g/m2/24 hod

Materiál oblečení: syntetická vlákna

Syntetická vlákna

Syntetická nebo taky umělá vlákna jsou textilie získávané chemickým výrobním postupem z přírodních polymerů, syntetických polymerů nebo z anorganických látek. Jejich použití samostatně nebo v kombinaci s přírodními materiály zlepšuje vlastnosti samotného produktu, jako například jeho pevnosti, vyšší elasticity, odolnosti proti protržení či prodření, rychlého schnutí, lepšího držení tvaru nebo nemačkavosti.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: