Pánská lyžařská bunda HUSKY Gambola modrá
Kód: HU-AHP-0137-M HU-AHP-0137-L HU-AHP-0137-XL HU-AHP-0137-XXL Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Pánská středně zateplená hardshellová bunda Gambola M s voděodolnou membránou Husky Tech Stretch 20 000, kterou využijete v náročných přírodních podmínkách, kde je potřeba udržet tepelný komfort a zároveň prodyšnost pro aktivnější pohyb.
Hlavní přednosti:
- středně zateplená
- kompletně podlepené švy
- lehká podšívka s vodoodpudivým zátěrem v dolní části těla
- vnitřní vsadky z pružného úpletu pro komfort při pohybu
- vnitřní vsadky ze speciálně strukturované 3D tkaniny pro lepší prodyšnost
- dvoucestný voděodolný hlavní zip
- voděodolné vnější zipy
- vsadka polo zipu s odvětráním perforací materiálu
- překrytí zipu u brady
- ochranný páteřní pěnový panel
- vývod na sluchátka
- čistič brýlí
- odvětrání v podpaží na zip
- prodlužená délka
- odnímatelný sněhový pás s protiskluzovou gumou
- šířka dolního okraje regulovatelná stahováním
- anatomicky tvarované rukávy v oblasti loktů
- pružné manžety
- otvor na palec
- upravitelná šířka dolního okraje rukávů
- kapuce upravitelná stahováním
- zpevněný kšilt
- KAPSY: vnější boční se zipem | vnější na rukávu se zipem na permanentku | vnitřní síťová se zipem | vnitřní síťová na brýle
Bunda na všechny sportovní aktivity.
Husky Tech Stretch 20 000, DWR, 4-WAY STRETCH
Svrchní materiál: 92% polyester, 8% elastan,
Membrána: 100% polyuretan
Podšívka: 100% polyester
Plnění: 100% polyester
Vodní sloupec: 20 000 mm H2O
Prodyšnost: 20 000 g/m2/24 hod
Hmotnost: 1170 g (velikost L)
Materiál oblečení: syntetická vlákna
Syntetická vlákna
Syntetická nebo taky umělá vlákna jsou textilie získávané chemickým výrobním postupem z přírodních polymerů, syntetických polymerů nebo z anorganických látek. Jejich použití samostatně nebo v kombinaci s přírodními materiály zlepšuje vlastnosti samotného produktu, jako například jeho pevnosti, vyšší elasticity, odolnosti proti protržení či prodření, rychlého schnutí, lepšího držení tvaru nebo nemačkavosti.
Doplňkové parametry
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.