Žluté kari s tofu a jasminovou rýží EXPRES MENU (1porce)

Kód: 170
155 Kč 138 Kč bez DPH
do 3 dnů
Můžeme doručit do:
3.5.2024
Možnosti doručení

Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.

Komplet Menu.

Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.

Hmotnost: 500g

Porce: 1

Složení

jasmínová rýže (40 %), tofu bílé (12,8 %) (sója, mořská sůl Nigari), lilek, cibule, kokosové mléko sušené (dehydratovaný extrakt z dužiny BIO kokosových ořechů 97,5 %, BIO maltodextrin 2 %, BIO arabská guma 0,5 %), třtinový cukr, kari pasta žlutá (2,5 %) (20 % sušené červené chilli, citronová tráva, česnek, sůl, šalotka, galanga, kurkuma, skořice, muškátový květ, koriandr, kmín), limetková šťáva, rýžová mouka, kukuřičná mouka, olej řepkový, koriandr, sezamový olej, sůl kamenná, bazalka.

 

Způsob přípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 2 minuty (700 W) nebo dokud nebude jídlo teplé. Obal výrobku se může teplem deformovat. 2) Jídlo přendejte ze sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě cca 2 minuty. 3) Vyjměte sáčky z papírového obalu a oba uzavřené sáčky vložte do hrnce (či rychlovarné konvice) s vařící vodou na cca 10 minut.

Sáček s přílohou před podáváním promačkejte.

 

Skladování: Skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost do: viz obal.

Doba spotřeby: 2 roky

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota kJ: 601
Energetická hodnota kcal: 143
Tuky: 4,8 g
Nasycené mastné kyseliny: 3,2 g
Sacharidy: 21,0 g
z toho cukry: 3,9 g
Bílkoviny: 3,7 g
Vláknina: 0,9 g
Sůl: 0,8 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Jídlo a sportovní výživa
Výrobce: Expres menu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: