Expres menu

Kousky kuřecího stehenního masa s paprikovou klobáskou, špekem a cibulí v omáčce zjemněné tvarohem a dochucené...

Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo. Nemusíte...

Jemně mletá pasta z čerstvých jablek, vlašských ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.

Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.

Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem s jemnou omáčkou z taženého vývaru,...

Libové kousky hovězího masa dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým...

Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, vychucená originálním kořením garam masala,...

Jemně mletá pasta z čerstvých banánů, celých kakaových bobů a mandlí. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.

Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová...

Nakrájené kousky jeleního masa v omáčce s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí.

Hustá svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor je dochucená česnekem a majoránkou.

Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím...

Jemně mletá pasta z čerstvých mrkví, lískových ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů....

Dušené kousky vepřového masa s fazolemi a zeleninovým lečem. Připraveno podle zásad SCD.

Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové plece, dušených žampionů, zjemněný smetanou a máslem.

Bezmasý, lehce pikantní mexický pokrm s nahrubo nakrájeným přírodním tempehem na rajčatovém základu s červenými...

Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.

Bezmasá, italská omáčka ve veganském provedení s přírodním tempehem a chuťovou harmonií rajčat, kořenové zeleniny a...

Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, dochucené česnekem a...

Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou, s kokosovým...

Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším...

Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.

Plátek hovězího masa prošpikovaný špekem v omáčce s kousky sterilovaných okurek.

Segedínský guláš je připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť....

Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu.

Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou.

Mleté vepřové maso v omáčce s rajčaty, paprikami a cibulí, dochucené rajským protlakem a bylinkami.

Tradiční vydatná krkonošská polévka z bezlepkového kvásku a lesních hub, která vás myšlenkami dostane do Krakonošova...

Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí.

Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa.

Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. Výraznou chuť dodávají...

Vepřový závitek plněný klobásou, sýrem a vejcem v omáčce dochucený hořčicí.

Díky žampionům restovaným s nadrobno nakrájenou cibulkou a pečlivě vybranému koření má tato vydatná polévka...

Tradiční francouzské lehké zeleninové jídlo z cuket, lilku, paprik, rajčat a cibule, promíchané s quinoou.

Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Přílohou je...

6 hodin šetrně tažený vývar z kořenové zeleniny, jemně solený, ideální jako základ polévek, omáček nebo italských...

Lahodná svačinka z husích jater s kešu oříšky a cibulkou. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo. Nemusíte...

Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. NÁŠ TIP!...

Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče...

Univerzální jídlo, kterým můžete pohostit každou návštěvu. Vepřové maso dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve,...

Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli.

Směs šťavnatého kuřecího masa s rajčaty, fazolemi, kukuřicí a chilli kořením.
Stránka 1 z 2 - 64 položek celkem