Jídlo a sportovní výživa
Nejprodávanější

Jemně mletá pasta z čerstvých jablek, vlašských ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.

Jemně mletá pasta z čerstvých mrkví, lískových ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů....

Jemně mletá pasta z čerstvých banánů, celých kakaových bobů a mandlí. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.

Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny. Lze jíst jen tak nebo namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici...

Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou,která je...

Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí. Tyto těstoviny je možné využít jako přílohu k libovolnému hlavnímu jídlu...

15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek,...

Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. NÁŠ TIP!...

Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče...

Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.Na přípravu 150 g bylo použito 230...

Univerzální jídlo, kterým můžete pohostit každou návštěvu. Vepřové maso dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve,...

Pohanková kaše nejen výborně chutná, ale je i zdravá. O vlastnostech pohanky se můžete dočíst na našem blogu.

Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli.

Pikantní kuřecí křídla ve vlastní šťávě na medu a chilli jsou vhodná k rychlé přípravě pohoštění doma i na pobytu v...

Kousky srnčího masa naložené s cibulkou a tymiánem, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je...

Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.

Směs čočky s kořenovou zeleninou, cibulkou a rajčaty. Dochuceno kari kořením a chilli. Bez lepku, bez přidaného...

Do měkka uvařené brambory bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylejte....

Zeleninový pokrm francouzského původu ze směsi cukety, lilku, rajčat, paprik, okurek, cibule a česneku s...

Kvalitní kousky hovězího masa z plece se zelenými fazolovými lusky a česnekem. Připraveno podle zásad SCD.

Dušené kousky vepřového masa s fazolemi a zeleninovým lečem. Připraveno podle zásad SCD.

Kousky vepřového masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná bezlepkovou moukou,...

Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného...

Libové plátky z hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku, omáčka je dochucena...

Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostřejší omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferony.

Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové plece, dušených žampionů, zjemněný smetanou a máslem.

Kousky kuřecího stehenního masa s paprikovou klobáskou, špekem a cibulí v omáčce zjemněné tvarohem a dochucené...

Segedínský guláš je připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť....

Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar...

Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová...

Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za studena. Je...

Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za...

Brambory se zeleninou můžete využít na několik způsobů. Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu,...

Kousky dušeného jeleního masa na cibulovém základu, dochuceného rajským protlakem a jalovcem.